Adverteren op NPOstart

Ontdek de mogelijkheden van de NPO

NPOstart ( voorheen Uitzendinggemist ) is een populair online platform in Nederland. Mensen van alle leeftijden komen naar de website om een programma terug te kijken of nogmaals te kijken.

De STER biedt de mogelijkheid aan om te adverteren met een pre-roll ( een video voor het daadwerkelijk gekozen programma ) voorafgaand aan het programma. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze manier van online adverteren in te zetten.

De duur van een pre-roll kan op zekere hoogte worden bepaald door de maker van de video ( langer dan 30 seconden wordt afgeraden ). Zo kun je zelf bepalen welke boodschap je verteld aan de ontvanger. Wij kunnen jou daar in adviseren en meedenken hoe de doelgroep het beste benaderd kan worden, zodat de boodschap helder overkomt.

Via NPOstart kun je ook mensen met bepaalde interesses bereiken denk aan: Nieuws & actualiteiten, Sport, Reisprogrammering, Drama, Amusement, Ster & Cultuur. Ook kan er ingezet worden op bepaalde programma’s mochten deze mooi aansluiten op jouw dienst of product.

On demand video kijken wordt steeds populairder en kan een belangrijke toevoeging zijn aan jouw online marketing mix. Onze specialist helpt jou graag bij de inzet van online video. Maak kennis met ons en laat ons jou helpen bij het maken van rendabele online marketing campagnes.

Zie ook de inzet van streamspots op RTLXL

WIJ GELOVEN IN ONLINE

Stop met tobben, maak een afspraak met een van onze specialisten en zorg dat ook jij een perfecte online marketing mix hebt voor jouw bedrijf!