Adverteren op RTLXL & RTL platform

Ontdek de mogelijkheden bij RTL

Bij RTLXL en de online platformen van RTL ( bijvoorbeeld rtl.nl ) kun je outstream video inzetten om jouw doelgroep te bereiken. Er zijn een scala aan mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken met de door jouw gekozen boodschap.

Wil jij specifieke doelgroepen bereiken zoals mannen, vrouwen of bepaalde leeftijdscategorie├źn. De video's kunnen worden geplaatst op websites met nieuws over celebrities, fashion, beauty, lifestyle, royalty, actualiteiten en weer & verkeer. Op deze manier bereik je de juiste doelgroep die je graag wil bereiken om jouw producten en/of diensten te laten zien.

Waarom kiezen voor outstream bij RTL?
Video wordt in een kwalitatieve omgeving geplaatst, tussen redactionele content
Extra bereik buiten geijkte videokanalen & content
Hoge viewability; de video start alleen als deze minstens 50% zichtbaar is op het scherm
Door langere spotlengte is het mogelijk je verhaal te vertellen

On demand video kijken wordt steeds populairder en kan een belangrijke toevoeging zijn aan jouw online marketing mix. Onze specialist helpt jou graag bij de inzet van online video. Maak kennis met ons en laat ons jou helpen bij het maken van rendabele online marketing campagnes.

Zie ook de inzet van pre-rolls bij NPOstart

WIJ GELOVEN IN ONLINE

Stop met tobben, maak een afspraak met een van onze specialisten en zorg dat ook jij een perfecte online marketing mix hebt voor jouw bedrijf!