Disclaimer

....Schouten Visser is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van bezoekers van Nederland en de website van groot belang is voor de uitvoering van haar dienstverlenende activiteiten. Persoonsgegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Schouten Visser houdt zich in alle gevallen, ook ten aanzien van haar dienstverlenende activiteiten buiten Nederland, aan de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Verwerking van persoonsgegevens
In het kader van haar dienstverlening, wanneer u informatie aanvraagt, een brochure bestelt of anderszins contact heeft met Schouten Visser, legt Schouten Visser gegevens vast. Schouten Visser gebruikt uw gegevens voor het toesturen van de op uw verzoek aangevraagde informatie. Daarnaast legt Schouten Visser gegevens vast om haar dienstverlening te verbeteren en om u op de hoogte te houden van (nieuwe) producten en diensten van Schouten Visser en activiteiten van derden in Nederland.

Hierbij tracht Schouten Visser rekening te houden met uw voorkeuren. Indien u geen aanbiedingen of informatie wilt ontvangen, dan kunt u uw toestemming voor het gebruik van uw e-mail adres intrekken via info (add ) schoutenvisser.nl

Clickgedrag
Op de website van Schouten Visser worden algemene, niet-identificerende bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan Schouten Visser haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Schouten Visser en andere websites
Op de website treft u een aantal links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, kan Schouten Visser geen verantwoordelijkheid dragen voor de omgang met uw persoonsgegevens door deze organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen over het privacybeleid van Schouten Visser, dan kunt u deze schriftelijk stellen via: info (add ) schoutenvisser.nl

Wijzigingen
Schouten Visser behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacy statement. Controleert u daarom regelmatig de privacy statement van Schouten Visser.

Breukelen, 1 maart 2021