E-mailmarketing & marketing automation

Nieuwsbrieven & productaanbiedingen per e-mail

Wij van Schouten Visser helpen graag om mee te denken hoe dit kanaal het beste kan worden ingericht.

E-mailmarketing kan heel erg doelbewust zijn en zorgen voor meer rendement binnen jouw online campagnes. E-mail je echter te veel of zijn e-mails niet relevant voor de ontvanger dan kan dit zorgen voor afbreuk op het klantenbestand. Een goede balans van contactdruk is dan ook van belang.

Wij kunnen jou helpen in een bestaand e-mailmarketing platform echter kunnen we dit ook volledig inrichten inclusief alle klantreizen die hierbij horen. Wij verzorgen rapportages van deze klantreizen en met deze informatie kan jij doelbewust wijzigingen doorvoeren zodat er een optimale klantbeleving is plus een rendementsverbetering binnen de online marketing mix.

E-mailmarketing kan zowel op grote schaal als kleine schaal worden ingericht. Er zijn diverse verschillende e-mailmarketing software die ingezet worden om dit realiseren. Denk aan Copernica, MailChimp, Selligent of Marketing Cloud.

WIJ GELOVEN IN ONLINE

Stop met tobben, maak een afspraak met een van onze specialisten en zorg dat ook jij een perfecte online marketing mix hebt voor jouw bedrijf!