Search Engine Advertising ( SEA )

Zorg dat je zichtbaar bent binnen Google & Bing

Google Ads campagnes

Je hebt een nieuwe website of een bestaande website en je wilt een nieuwe dienst of product promoten via het internet? 95% van de Nederlands maakt gebruik van de zoekmachine van Google. Het is hierom dat er vele mogelijkheden liggen om binnen Google Search te adverteren zodat jouw advertentie wordt getoond en de gebruiker op de hoogte wordt gebracht van jouw bestaan. Wij bieden de drie verschillende diensten aan:

Het opzetten van Google Ads campagne

Ons team helpt jou graag bij het opzetten van de Google Ads campagnes. Dit gaat als volgt te werk:

Het onderhouden van Google Ads campagne

Adverteer je al via Google Ads maar wil je meer rendement uit jouw campagnes? Ons team helpt jouw graag bij het onderhouden en optimaliseren van uw Google Ads account. Je kunt ook met een nieuwe Google Ads campagne starten. Ons team is conversie gedreven en helpt u graag om omzet te generen vanuit het internet met uw bestaande Google Ads campagnes. Dit gaat als volgt te werk:

Het optimaliseren van Google Ads campagne

Het optimaliseren van Google Ads campagne is een onderdeel van het onderhouden van uw campagne als u dit wenst. Een van onze professioneels besteed dan wekelijks enkele uren ( afhankelijk van de grootte van de campagne ) tijd en aandacht in de online campagnes zodat jij het optimale behaald uit uw Google Ads campagne.

WIJ GELOVEN IN ONLINE

Stop met tobben, maak een afspraak met een van onze specialisten en zorg dat ook jij een perfecte online marketing mix hebt voor jouw bedrijf!